tekirdağ belediyesi

>> 11 Ağustos 2007 Cumartesi

bu çirkin ve büyük bina belediye binamız. diğer girişi rektörlük binasına bakıyor.üst katında kışın sinema yazlarıda, düğün, seminer vs.için kullanılan bir salonu var.
burda film izlemek isterseniz kışın soğuk olur dikkat edin,çok büyüktür ama kalabalıksa havasız kalır,koltuklar çok rahat değildir,sigara içmiyorsanız kapıya yakın oturmayın aralarda dışarda içilen sigara dumanı içeri girer dikkat edin,ses sisteminden de çok şey beklemeyin.ama fiyatları uygundur,öğrenciye ve dar gelirliyi düşünen belediyemiz saolsun,ama şartlar da sanırım öğrenci ve dargelirliye göre ....
bu binadaki bir düğüne falan geldiyseniz,sinema salonu nikah kıymak için kullanılır.bir üst katta ki büyük salon da da çalgılı sazlı sözlü yada bizimki gibi sade kokteyl tarzı düğünler yapılır.gelin ve damat salona girmek için sinemanın makina dairesinde bekletilir :) şaka yapmıyorum kendimden biliyorum :)
manzarası güzeldir.tarihi RÜSTEM Paşa Camii en güzel burdan görülür.düğünden sıkılırsanız manzara sizi bir süre idare eder.daha olmadı inersiniz şööle bi sahil turu yaparsınız.
tabi belediye binasında sadece bunlar yok.işiniz düşünce sizde öğrenirsiniz...

0 söyleycek sözüm var.:

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP