Tekirdağ da Tekira ya Gidildi...

>> 13 Aralık 2008 Cumartesi


AROG izleme isteğimiz,kalabalıktan ve alışveriş merkezlerinden hoşlanmayışımızdan ağır basınca, Tekirdağ da Ticaret Borsasının rahatsız ve küçük sinemaları dışındaki tek alternatifimiz olan Tekira AFM sinamasına, üstelikte bayram da yolumuz düştü...


Kalabalığı anlatmaya kelimeler değil fotoğraflar bile yetmemiş bence ;)

Açılan restorantların , lokantaların ve kafelerin boş masası kalmamıştı, yüzlerce insan ayakta orda burdaydı sigara içenler için ayrılan teraslı bölüm bile doluydu, mağzaların hemen hemen hepsi ya açılış için ya da bayram için farketmez indirimler uyguladığı için onlarda doluydu, market bölümü, sadece önünden geçerken kasaları gördük,dolu alışveriş arabalı insanlar kuyruklar oluşturuyordu.


Amacımız sinemaya ulaşmak olduğu için hedefe doğru ilerlemeye çalıştık.Üstündeki insan kalabalığını taşımaya çalışan yürüyen merdivenler bile zaman zaman '' yeter be kardeşim,teker teker gelin '' dedi ve bozuldu ;) Asansör ü aradı gözüm ...ama artık en üst kata geldiğimizde önündeki kalabalıktan farkedebildim 2 küçük camlı asansörü.Onunda ömrü çok uzun olmaz sanırım içine sığmaya çalışanlar onu da bezdirmiştir...

Sonunda AFM ye ulaştık...neyse ki değdi.

AROG da,sinema salonu ,ses sistemi ve koltuklarda güzeldi...6 salondan sadece 3 ü açılmıştı sanırım.Muro ve Issız Adam oynuyordu diğer salonlarda...Saat 16:30 da bilet almaya çalışmamıza rağmen ancak 21:45 seansına yer bulabildik, biletler 7 ytl idi.

Tüm sinema severlere AFM yi, alışveriş severlere de TEKİRA yı tavsiye ederiz...

8 söyleycek sözüm var.:

Adsız Pazar, Aralık 14, 2008  

Alışveriş severlerin bütçesinin oldukça iyi olması iyidir, zira Carrefour dışında normal vatandaşa mağaza yoktur. :D Boşuna gezip ayak yormak için gitmeyin, ayrıca Tekira içinde şifresiz Wifi ağı da yoktur. :)

duyuşen... Pazar, Aralık 14, 2008  

;)) Tekirdağ esnafı için iyi olmadığı ortada fehad.Tekirdağ halkının parasının dışarı çıkması anlamına geliyo bi noktada.Ancak bu tür yatırımların şehrin kalitesini arttırdığını da kabul etmek lazım.Büyüyen bir kasaba ;)''kasaba demeyi seviyorum'' olmanın dezavantajı neyazık ki...
kalabalıktanda anlaşılacağı gibi halkın uzun zamandır beklediği bişey miş, herkese ve herkeseye uymasada...

Adsız Pazartesi, Aralık 15, 2008  

Görmemişin alışveriş merkezi olmuş, krizi unutup gitmiş akın etmiş. :D
Benim aklım fiyatlarda; 15 YTL'ye şapkalar var, onlar da Made in China, pazardaki 2 YTL şapkalar da. :D Üstelik örüldüğü yumaklar 1.5 ytl, niye şimdi %90'dan daha fazla kâr yapmaya çalışıyorlar ki. :)

stickman Pazartesi, Aralık 15, 2008  

vay be kalabalığa bak. sanki insanlar ömürleri boyunca bu anı beklemiş gibiler :) bu tarz yerlerin sinemaları iyi oluyo. o eski, kötü, pis sinemalardan kurtardılar bizi :)

ayci Pazartesi, Aralık 15, 2008  

vay vay vayyy...böyle torbalar, cantalar ve cuvallar dolusu alisveris yapasim geldi :)

zehra Pazartesi, Aralık 15, 2008  

guzel bır bayram gezıntısı olmus

duyuşen... Salı, Aralık 16, 2008  

bayram için bize uygun bir gezi değildi malesef zehracım (anne adayımız ;) ama görülüyor ki bu bayramı bu şekilde değerlendirmek isteyen çook.

stickman aynı fikirdeyim. bize faydası sinema konusunda oldu...

ferhad...pahalılık konusunda tamamen haklısın...örmeyi bilen için değmez bi şapkaya o parayı vermek...

ama şık bişeyler arayanlar da sezon sonlarında beden bulma sorunu yaşasalarda bu mağzalardan şık bişeyler bulabilirler...

duyuşen... Salı, Aralık 16, 2008  
Bu yorum yazar tarafından silindi.

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP