altınova-tren yolu-kavşak inşaatı...

>> 31 Ocak 2008 Perşembe














Barbarosa yapılan liman,ve onun yükünü taşıyacak olan tren yolu inşaatı yaklaşık 1 yıldır devam ediyor.Tren yolunun Tekirdağ ın en işlek noktasından denize doğru girmesi ortalığı epey karıştırdı.Özellikle yaz aylarında Altınova, Şarköy, Çanakkale,ve İpsala trafiğinin de artması, inşaatın devam ettiği kavşakta oldukça sorun yaratabiliyor.Neyse ki hızlı ilerliyor. Kabuletmek lazım ki oldukça büyük ve önemli bir projenin bağlantı noktası,bu yüzden Tekirdağ lılar olarak bu karmaşaya girmek zorunda kalanlardan anlayış bekliyoruz.




Malesef görüntü olarak *iğrenç*diye tabir edebileceğim bir hali var, helede bitince devasa bir beton perde olacak gökyüzüyle aramızda...umarım işlevselliği ,bu açığını kapamasına yeterli olur.

Şimdiden hayırlı olsun....



24.08.2008 kavşak inşaatı hızla ilerliyor ,üst kısmı kullanıma açıldı. Artık Çanakkale ye doğru gidişimiz pek bi fiyakalı ama yolun altı, sola dönüş Aaltınova yolu ve sağa dönüş Muratlı yolu tren yolu inşaatı ile hala devam ediyor...


Aşşağıdaki fotoğraf Muratlı dan gelecek olan tren yolunun ve Tekirdağ Değirmenaltı (İstanbul dan giriş)tarafından gelmesi planlanan yeni çevre yolunun birleşme noktası.

2 söyleycek sözüm var.:

ayci Perşembe, Ocak 31, 2008  

Ayy evet evet biliyorum ya, Canakkaleye giderken - Istanbuldan geliyoruz gece saat bilmem kac, disarsini görmüyoruz, hendeklerden gider gibi, dank dunk ediyor birseyler annem disari bakiyor - gece ya tam gözükmüyor:

Ay bu ne be? Tarladan gidiyoruz resmen :)

Daha sonra dönüste, gündüz vakti gidiyoruz:

Ay baksana tarla degilmis :) insaatmis!

Cok kötü sorma :( ama hangi insaat güzeldir ki?!

NOT: ayy Canakkale kelimesini okumak bile heyecan verici ;)

duyuşen... Cuma, Şubat 01, 2008  

:)bu yakınlarda çanakkaleye gidiyor sanız yandınız :)
bide son bikaç aydır sesini duymadığımız ama hafif şiddetli bir depremi andıran sallantılara neden olan patlamalar oluyor :( ne yazıkki bu da yeni demiryolu inşaatımızın yan etkilerinden...hisseder seniz şaşırmayın...

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP